18 huhtikuuta 2014

Terveyspizza II

Tässä tulis toinen versio terveellisestä pizzasta, ekan voitte lukee täältä. Kyseessähän on siis kukkakaalista tehty pizzapohja. Moni varmaankin nyt miettii, että eihän se sillon mikään pizza enää ole, mutta uskokaa tai älkää, toi pohja maistuu yllättävän paljon ihan tavalliselta pizzapohjalta!.. En ees oo varma että onko se mahdollista:D. Ainut ongelma pohjassa oli sen koossapysyvyys, mikä vaikeutti pizzan siirtämistä pelliltä lautaselle. Bongasin ite tän ohjeen Stockmannilta, ja ajattelin heti, että pakko kokeilla. Muokkasin ohjetta ihan pikkasen, koska en halunnut laittaa pohjaan eismerkiksi juustoraastetta ollenkaan. Alkuperäisen ohjeen näätte kuvasta! IMG_2100
Tarvitset:
450 g pakastekukkakaalia
n. 150 g raejuustoa
1 dl mantelijauhoja
2 kananmunaa
1 tl oreganoa
suolaa, pippuria
ja haluamasi täytteet
IMG_2101
Sulata jäiset kukkakaalit esim. mikrossa tai hellalla kiehuvassa vedessä. Sekoita kukkakaalit murskaksi blenderissä. Siirrä massa kuppiin, lisää loput aineet ja sekoita tasaiseksi. Painele massa leivinpaperin päälle pizzapohjaksi ja paista 225 asteessa n. 20 minuuttia.
IMG_2112
Valmista paistumisen aikana täytteet. Ota pizzapohja uunista, levitä täytteet pohjan päälle ja paista vielä hetki (n. 5 minuuttia). Enjoy! 
IMG_2127
Helppoa ja herkullista! :)
Jos kokeilette tätä, niin tulkaas kertomaan mulle mielipiteenne! :)

4 kommenttia:

  1. Mä ostin eilen sekä pakastekukkakaalia että hevi-osastolta, kun en ollut varma miten pakastekukkakaali käyttäytyy tuon kanssa, mutta ainakin toi sun pohja näyttää tosi hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskoisin, että tuoreesta voisi tulla vieläkin parempaa, ens kerralla aion kyllä kokeilla tuoretta kukkakaalia! :) Tuliko hyvää? :)

      Poista
    2. Mä tein kans tuosta pakastekukkakaalista, mutta pitää ens kerralla kokeilla tuoreella. Ihan hyvää kyllä tuli pohjasta, paitsi yksistään se ei ollut mun mieleen kun vähän maistelin reunasta. Täytteen kanssa tuli kyllä tosi hyvää. Se toinen karppipohja oli kyllä todella hyvää, kummastakin kuvat ja ohjeet mun blogissa :).

      Poista
    3. Hei hyvä kuulla et tykkäsit! Mäpäs käyn lukemassa sun blogin puolelta tosta toisesta pizzapohjasta. Olin kaupassa jo ostamassa siihen aineita, mutta en sit kuitenkaan. Ens viikolla voisin kyllä kokeila sitäki! :)

      Poista

Feel free to comment, it will make my day! ☮